BRUGGE – Wervings- en selectiekantoor Secretary Plus telt de dag van vandaag 16 kantoren. Om nog beter in te spelen op de behoeftes van de arbeidsmarkt wordt volgende week maandag een pop-up kantoor geopend in Brugge. De bedoeling: extra flexibiliteit bieden aan werkzoekenden én bedrijven.

Het pop-up rekruteringskantoor is voor Secretary Plus een eerste stap in de richting van een permanent kantoor in regio Brugge: “We zien verschillende voordelen van zo’n pop-upkantoor in deze regio”, klinkt het bij Stéphanie Van Parys, key account manager bij Secretary Plus. “We bedienen reeds heel wat bedrijven en werkzoekenden in de regio Brugge maar hebben er nog geen vestiging. Met deze pop-up zitten we nu dichter bij hen, krijgen we meer voeling met de regio en kunnen we sneller inspelen op vragen. Tegelijkertijd zijn we ook duidelijker aanwezig en kunnen we de mogelijkheden bekijken om hier op termijn ook een vast kantoor te openen.”
De focus van het pop-upkantoor blijft dezelfde als die van de andere Secretary Plus-vestigingen: het rekruteren van meertalige ondersteunende profielen. “Secretary Plus is al 25 jaar marktleider in het aanwerven van deze profielen in specifieke domeinen: managementsupport, human resources, logistiek en aankoop, legal, marketing, communicatie en sales”, aldus nog Van Parys. “Deze focus zal voor dit kantoor dan ook niet anders zijn.”
Het pop-upkantoor van Secretary Plus is terug te vinden in het business center WorkAround aan de Gistelsesteenweg in Sint-Andries. Werkzoekenden kunnen er vanaf 8 januari 2018 elke maandag op afspraak terecht om zich in te schrijven.