De Kortrijkse zakenvrouw Dorine Vierstraete en haar team van Sense of Beauty, heeft een niet alledaagse prijs in de wacht gesleept. Haar salon aan het Kortrijkse Overbekeplein werd verkozen het beste schoonheidssalon van het jaar.

Het was de eerste editie van deze verkiezing en het was meteen een groot succes. Dorine Vierstraete mag zich nu een jaar lang ambassadrice noemen in deze bloeiende branche. Vijf zorgvuldig gekozen Belgische schoonheidssalons streden mee voor de titel ‘beste schoonheidssalon van het land’. Achter deze welness zaken gaat vaak ook ongebreideld ondernemerschap schuil. Dat geldt zeker voor Dorine Vierstraete die in Kortrijk het alom gerespecteerde Sense of Beauty uitbaat. Sense of Beauty had het de voorbije jaren niet onder de markt. Door de openbare werken aan het Overbekeplein in Kortrijk, was de druk om te overleven bijzonder groot. Maar Vierstraete beet door en bleef inzetten op kwaliteit. Met succes, zo blijkt nu.

Sense Of Beauty bestaat sinds 1984. “Wij bieden een totaal concept aan van beauty & welness”, aldus Dorine Vierstraete. “Wij proberen ons te onderscheiden door onze vakkennis met het oog op huidverbetering, en willen hiermee vooral huidsverjonging in de kijker zetten. Met reeds 33 jaar ervaring bieden wij meer aan dan klassieke beauty & welness behandelingen (zoals: manicure en pedicure). Wij waren 25 jaar geleden ook al de pionier inzake permanente make-up. Ook kunt u zowel terecht bij ons voor elke mogelijke beauty en welness behandeling. De arrangementen worden aangepast in functie van de tijd die de klant er wil aan besteden: van een halfuur tot 5 uur.”