Half november zullen vijf Belgische schoonheidssalons strijden voor de titel ‘beste schoonheidssalon van het land’. Achter deze wellness zaken gaat vaak ook ongebreideld ondernemerschap schuil. Dat geldt zeker voor Dorine Vierstraete die in Kortrijk het alom gerespecteerde Sense of Beauty uitbaat. Sense of Beauty kreeg nu al erkenning in de vorm van een preselectie. Sowieso is het salon al uitgeroepen tot één van de vijf beste van het land, Wallonië en Brussel ingegrepen.

Sense of Beauty had het de voorbije jaren niet onder de markt. Door de openbare werken aan het Overbekeplein in Kortrijk, was de druk om te overleven bijzonder groot. Maar Vierstraete beet door en bleef inzetten op kwaliteit. Met succes, zo blijkt nu.

Sense Of Beauty bestaat sinds 1984 op het Overbekeplein 16 in hartje Kortrijk. “Wij bieden een totaal concept aan van beauty & wellness”, aldus Dorine Vierstraete. “Wij proberen ons te onderscheiden door onze vakkennis met het oog op huidverbetering, en willen hiermee vooral huidsverjonging in de kijker zetten. Met reeds 33 jaar ervaring bieden wij meer aan dan klassieke beauty & wellness behandelingen (zoals: manicure en pedicure). Wij waren 25 jaar geleden ook al de pionier inzake permanente make-up. Ook kunt u zowel terecht bij ons voor elke mogelijke beauty en wellness behandeling. De arrangementen worden aangepast in functie van de tijd die de klant er wil aan besteden: van een halfuur tot 5 uur.”