Zeventig procent van de vrouwen draagt nog steeds de foute bh-maat. Een op de drie vrouwen heeft haar bh-maat zelfs nog nooit laten opmeten. Opvallende
cijfers, waar het Belgische lingeriemerk PrimaDonna van het beursgenoteerde Van de Velde verandering in wil brengen. Met de tweejaarlijkse uitreiking van de PrimaDonna Award erkent het merk de allerbeste lingeriestyling en paskamerervaring van België, Frankrijk, Nederland en Duitsland.
Tijdens het gala-evenement in Parijs maakt Erwin Van Laethem, CEO van Van de Velde Lingerie, de winnaars van de Award per land bekend. Lingeriewinkel Ohlala uit Lendelede behaalde de publieksprijs voor België, gebaseerd op de voorkeurstemmen van consumenten. Bernadette Demasure en dochter Lieselot De Cock van Lingerie Ohlala uit Lendelede waren in hun opjes: “Het was heel spannend en fantastisch om te horen dat we de publieksprijs hebben gewonnen. Het is nu de derde keer dat we genomineerd zijn. De eerste keer hebben we gewonnen, vorig jaar net niet. Nu voelen we echt pure euforie. Het is een erkenning voor de jarenlange inzet en voor het team waarmee we werken. Dat onze klanten supertevreden zijn, is het mooiste compliment. Voor onze winkel is de Prima Donna Award een bevestiging dat we goed bezig zijn.”

De juryprijs ging dan weer naar Lingerie Marie uit Wervik, gerund door Kathleen Biesbrouck.