Showpad, internationaal marktleider op vlak van sales enablement, heeft Jason Holmes als president en COO aangeworven. Holmes zal het nieuwe kantoor in Chicago openen en leiden. Dit wordt meteen ook de nieuwe hoofdzetel in Noord-Amerika. Opgericht in België en met kantoren in Europa en aan de noordwestkust van Amerika, wil Showpad haar aanwezigheid in de VS verder uitbreiden om aan de snelle groei en vraag te kunnen beantwoorden. Het succesbedrijf overweegt nu ook een beursgang. Showpad is in handen van Bruggeling Pieterjan Bouten en Oost-Vlaming Louis Jonckheere.

Holmes brengt meer dan 20 jaar aan strategische go-to-market ervaring mee uit organisaties als Adobe, Oracle en Marketo. In zijn nieuwe rol binnen Showpad, zal Holmes verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde organisatie van Showpad’s sales, marketing, customer success en business development. “Als groeibedrijf zijn we zeer enthousiast over de unieke mogelijkheden die de techmarkt in Chicago biedt”, aldus zei Pieterjan Bouten, CEO en co-oprichter van Showpad. “De combinatie van deze unieke setting en het aantrekken van het juiste management zorgen voor de perfecte omstandigheden om Showpad naar het volgende niveau te tillen. Met Jason’s bedrijfservaring bij een aantal van de grootste softwarebedrijven wereldwijd, is hij de beste persoon om Showpad naar een volgende groeifase te leiden.”
Showpad’s focus om sales en marketing beter met elkaar te aligneren heeft voor een enorme groei gezorgd sinds de bedrijfsoprichting in 2011. Het bedrijf zorgt ervoor dat
sales en marketing, bij meer dan 1000 klanten, beter op elkaar afgestemd worden. Met hoofdzetel te Gent en Chicago en met kantoren in San Francisco, Portland en Londen, helpt Showpad ondertussen wereldwijd meer dan duizend bedrijven, zoals Johnson & Johnson, Fujifilm, Audi, BASF, Dow Chemical en Kimberly-Clark, om hun sales engagement te verhogen.