SIG Air Handling opent kantoor in Oostende

Air

In Oostende opende SIG Air Handling dit jaar haar tiende distributiepunt in België. Een mooie verwezenlijking want daarmee telt het bedrijf nu honderd distributiesites over heel Europa op de teller. SIG Air Handling biedt expertise op vlak van het verbeteren van de luchtkwaliteit in binnenruimtes, zowel thuis als op het werk. Een gezonde luchtkwaliteit in een binnenomgeving is heel belangrijk voor het comfort, de veiligheid en de gezondheid van mensen.

SIG Air Handling biedt naar eigen zeggen oplossingen op maat om de kwaliteit van het binnenklimaat gezond te houden. Klanten zijn onder meer professionele installateurs en studiebureaus. Dankzij de expertise in de diverse marktsegmenten biedt SIG Air Handling toepassingen voor verschillende soorten binnenruimtes, gaande van kantoren en magazijnen tot winkels, ziekenhuizen en scholen. Verder wil SIG Air Handling haar klanten nog beter ondersteunen door het product- en systeemaanbod te verbreden, inclusief klimaatplafonds, parkeergarage- en tunnelventilatie en nieuwe service-activiteiten.

De Britse groep heeft een geconsolideerde jaaromzet van 3,2 miljard euro en heeft ongeveer 10.000 werknemers in dienst. Via haar distributiepunten stelt SIG Air Handling meer dan 4.000 producten onmiddellijk ter beschikking aan de installateurs, bijvoorbeeld wanneer zij dringend nood hebben aan hulpstukken. Overigens telt het gamma meer dan 15.000 artikelen en kunnen bestellingen gegarandeerd binnen de 24 uur op de bouwplaats worden geleverd.(KC)