Van De Panne tot Hasselt. Voortaan nemen de slotenmakers van Slotencentrale Mechelen heel Vlaanderen voor hun rekening. Met dank aan de overname van Eurolock uit Gent. Samen stellen de experten in inbraakbeveiliging 16 mensen te werk in gans Vlaanderen. Slotencentrale uit Mechelen was al toonaangevend op vlak van inbraakbeveiliging. Met de overname van concurrent Eurolock versterkt het die positie nog meer. Met name in Oost- en West-Vlaanderen heeft Eurolock een sterke reputatie. Slotencentrale Mechelen neemt de afdeling sloten en sleutels volledig over en breidt zo de slagkracht uit. Vennoot Yves Delgouffe ziet mooie vooruitzichten met de overname. “De samensmelting is een uitstekende zaak voor beide firma’s. Onze slotenmakers zijn wijd verspreid in Oost- en West-Vlaanderen, terwijl Slotencentrale Mechelen goed vertegenwoordigd is in de andere provincies”, aldus Delgouffe. “Dankzij de fusie verwerven we samen een sterke marktpositie in de beveiligingssector.”

De bundeling van de krachten tussen Eurolock en Slotencentrale Mechelen zorgt voor nieuwe mogelijkheden. Voor de installatie of herstelling van sloten krijgt de klant sneller een slotenmaker over de vloer. “We bieden vandaag een optimale service”, vertelt Jellis Marynen, zaakvoerder van Slotencentrale Mechelen. “Door de overname hebben we vandaag afdelingen in heel Vlaanderen. Zo staan onze slotenmakers in sneltempo bij de klant. Of de klant nu in Limburg, Antwerpen of West-Vlaanderen woont: we zorgen overal voor een efficiënte oplossing.”

Slotencentrale Mechelen telt vandaag 16 medewerkers. De 8 personeelsleden van Eurolock, die deel uitmaken van de afdeling sleutels en sloten, krijgen een plaats in het familiebedrijf. Samen zijn ze goed voor meer dan 50 jaar ervaring in de beveiligingssector. De andere afdelingen van Eurolock gaan verder onder een andere naam.