HARELBEKE – De firma Stadsbader zoekt begin 2018 nog 45 nieuwe medewerkers. Die zoektocht naar talent heeft alles te maken met het binnen gehaalde contract voor de eerste fase van de Oosterweelverbinding, zeg maar de ring rond Antwerpen.

In het najaar haalde Stadsbader een belangrijke buit binnen als hoofdaannemer van de eerste fase van de Oosterweelverbinding. In het door Stadsbader geleide consortium schoof ook het Zeebrugse Artes van CEO Robert Hoornaert mee aan tafel. Een contract binnen halen is één zaak, een en ander ook georganiseerd krijgen een andere opdracht. Het Harelbeekse bedrijf kweet zich echter in no time van zijn opdracht. Er werd een nieuw kantorengebouw bijgezet en er werd ook al voluit geïnvesteerd in de aanschaf van nieuwe machines, rollend materieel en allerlei toebehoren.

Stadsbader rekende eerder al uit dat het Antwerpse contract goed was voor de aanwerving van honderd nieuwe medewerkers. De voorbije maanden werden er volgens Het Nieuwsblad al 55 vacatures ingevuld. Blijft: 45 jobs die in de komende weken, hooguit maanden moeten ingevuld worden. Er wordt nog actief gezocht naar projectleiders, chauffeurs en kraanmachinisten. Stadsbader en zijn CEO Dominique Valcke bieden aan nieuwe ‘Stadsbaders’ tal van voordelen aan: een erg rustig sociaal klimaat, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, een meer dan correcte verloning en last but not least een familiale sfeer.