BEVEREN-LEIE – Rond deze tijd hebben de zusjes Elise en Delphine Dewinter de deuren geopend van SKIN, hun nieuwe schoonheidssalon. De locatie is vrij bekend van uit een eerder leven, met name de thuisbasis waar vroeger het wel bekende restaurant Grand Cru was. Het pand van de Grand Cru werd gekocht en omgebouwd.

De nieuwe activiteit van Elise en Delphine Dewinter betreft een schoonheidssalon. Dat komt bovenop hun alreeds bestaande groothandel in cosmeticaproducten onder de naam Jean D’Arcel. Beide ‘bedrijven’ bevinden zich nu op dezelfde plaats. Met hun schoonheidssalon tonen de Dewinters grote ambities. Liefst zes mensen moeten er voor zorgen dat de start meteen een succes wordt.

SKIN wil zich vooral toeleggen op het specialiseren in huidverbetering, maar klanten kunnen er ook genieten van het klassieke totaalaanbod. Het voelt een beetje als thuiskomen voor de Waregemse zussen die hun onderneming opstartten in Kortrijk. “Dat pand was echter te klein geworden en dus drong een verhuis zich op”, vertelt Elise Dewinter. “We baseerden ons op het uitgebreide aanbod en de expertise die de groothandel met zich meebrengt. De realisatie van het schoonheidsinstituut is een echte meisjesdroom die uitkomt, zowel voor mezelf als voor mijn zus. We willen ons cliënteel maximale dienst verlenen, zoals online booking. Hiermee wordt op een werkend publiek gemikt dat zelfbewust is maar ook graag eens tijd vrijmaakt voor wat onontbeerlijke me-time mét resultaat. Zo start elke klant automatisch met een uitgebreide huidanalyse, die bij elk bezoek wordt opgevolgd en bijgestuurd waar nodig.