KORTRIJK – De 26 jarige ondernemer Gunther Ghysels lanceert opnieuw een dienstenbedrijf die zich onderscheidt van anderen. Ghysels lanceerde in 2015 de succesvolle start-up Get Driven die chauffeurs aanbiedt die in de wagen van de klanten rijden, ofte een soort veredelde taxidienst. De start-up Get Driven zal op 3 jaar tijd om en bij een miljoen euro omzet genereren en er wordt volop gewerkt om de dienst uit te rollen in de buurlanden. Met het nieuwe zusterbedrijf Get A Wash wil Ghysels instaan voor het netjes houden van wagenparken zowel voor allerhande privé bedrijven als voor automotive gerelateerde bedrijven.

“We merken in de markt een enorme vraag naar het proper houden van wagenparken”, aldus Ghysels. “We delen onze dienst op in 2 takken. Enerzijds de gewone bedrijven met een aanzienlijk wagenpark waarbij we op wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse basis wasdagen inlassen zodat het volledige wagenpark wordt gereinigd tijdens de kantooruren. We sluiten hiervoor partnerships met lokale carwashes in België. In dit geval rijden we de wagens door de carwash en maken we het interieur zelf schoon. Het is voor bedrijven met bedrijfswagens van belang de wagens proper te houden zowel voor de restwaarde als voor de uitstraling. De andere toepassing is voor garages, verhuurbedrijven, leasebedrijven, enzovoort. Op heden is het vaak een verkoper, administratief bediende, of eender wie af en toe wat tijd kan missen die wagens moet poetsen of klaarzetten. Door onze flexibele oplossing sturen we één of meerdere washers naar de filialen en zorgen we dat de wagens klaar staan voor verkoop of verhuur. Op termijn is het kostenbesparend want die bedrijven zien niet altijd in hoeveel geld ze verliezen door een werknemer met een bepaalde functie dergelijke opdrachten te laten uitvoeren die niet tot zijn takenpakket behoren. Op dat moment kan die persoon niet doen waarvoor hij eigenlijk in dienst is. We werken momenteel ook nog aan aan een 3e tak waarbij wagens na het schoonmaken gefotografeerd worden en rechtstreeks worden geüpload op een verkoopplatform. De garagehouder moet dan enkel nog de details toevoegen en de wagens staan online. Er zijn garages met gigantische volumes wagens in bezit die zelf niet online te koop staan. We willen hiermee hun voorraadrotatie omhoog krikken.”

Arthur Lorre zal het dagelijks reilen en zeilen van Get A Wash voor zijn rekening nemen. “Arthur is een jonge gemotiveerde persoon die klaar is om het ondernemerspad te betreden”, aldus Ghysels.