In Waregem heeft Isabelle Demol haar nieuwe zaak opgestart: Talpa Coaching. “Na meerdere gerichte opleidingen die ik volgde, ben ik actief als business- en loopbaancoach en Insights Practitioner/teamcoach”, vertelt de startster. “In die hoedanigheid begeleid ik managers, teams en bedrijven en verzorg ik trainingen waarbij hoofdzakelijk coachend leidinggeven, communicatie, onderhandelingsvaardigheden en teambuilding aan bod komen. Door mijn ervaring als opstartend bedrijfsleider richt ik me zeer graag naar het begeleiden van opstartende en jonge teams.  Ik kan zowel aan de slag met uitvoerende teams als met directieteams.
Het is mijn passie om organisaties in hun geheel en individuen in het bijzonder te begeleiden en te sturen bij een duurzame en efficiënte groei. Voor mij is het belangrijk om een gezond evenwicht te creëren tussen individu en organisatie. Meer en meer boeit me hierbij het evenwicht tussen werk en privé.”

Isabelle Demol heeft een heel sterke interesse in persoonlijke ontwikkeling van coachees. “Hierbij bouw ik steeds verder op hun successen”, aldus Isabelle. “Achteruit kijken doe ik enkel om hen te laten zien hoe ver ze reeds gekomen zijn. Er wordt gecoacht volgens de regels van het ICF – International Coaching Federation, waarbij confidentialiteit van het gesprek een voorwaarde is om een open, vertrouwelijk en veilig klimaat te scheppen voor de klant. Ik kan een waaier van waardevolle methoden en interventies inzetten op vraag en op maat van wat de organisatie op dat moment nodig heeft.  Ik werk regelmatig met de vragenlijst van Lencioni, Tuckman, Enneagram, Insights Discovery, Lego Serious Play, NLP, enzovoort.”

Talpa Consulting wil staan voor dieptewerk. Zo wordt ook bedrijfsadvies verstrekt voor het verbeteren van het huidige of toekomstige bedrijfsfunctioneren van ondernemingen. Isaballe Demol is juriste en fiscaliste van opleiding en haalde daarnaast nog diploma’s als fytofarmacie, vastgoedmakelaar en restauranthouder/kok. Een dame met een brede interesse op verschillende domeinen dus. “Ik ben een gedreven onderhandelaar vol passie en met respect naar de klant”, zegt ze. “Bovendien ben ik geboren om te ondernemen.   Ondernemen zit me in het bloed en onderhandelen kreeg ik mee met de paplepel.   Na enkele jaren dienstverband in aankoop, verkoop en HR startte ik in 2004 met een eigen textieldrukkerij. Deze job is een rijke bron van veel en verschillende ervaringen in diverse sectoren met diverse persoonlijkheden. In 2010 nam ik ISkills over. Via deze overname kreeg ik de smaak te pakken voor coaching en richtte ik mij vooral op loopbaanbegeleiding, loopbaanoriëntatie, loopbaancoaching voornamelijk voor zelfstandigen en kmo’s.”

Nog dit: bedrijven die beroep doen op de nieuwe diensten van Talpa kunnen rekenen op subsidies van de KMO-Portefeuille.  Dit zowel voor advies als voor opleiding.
Particulieren kunnen rekenen op steun van de VDAB.

info: www.talpa-coaching.be