Oldtimers zijn meer dan ooit in. Niet alleen om te gebruiken als ontspannend verzetje maar voor sommigen ook als beleggingsproduct met een meer dan voortreffelijk rendement. In 2015 zijn John Callemeyn en Thijs Verhaghe samen op de kar gesprongen van de oldtimers met de oprichting van hun gespecialiseerd bedrijf RNR Classics. Letterlijk: Rock N Roll Classics. De onderliggende boodschap was van meet af aan ook duidelijk voor de dynamische ondernemers: Rock N Roll is here to stay. De jonge kmo richt zich op aan- en verkoop van oldtimers, maar ook op veel meer dan dat alleen. Liefhebbers kunnen e rook terecht voor stockage, depannage, onderhoud en herstelling en vooral restauratie van hun klassieker .

Rock N Roll Classics werd opgericht eind 2015 en heeft zijn standplaats in Brugge. John Calemeyn en Thijs Verhage werkten in een eerder verleden samen in een automobielbedrijf en liepen elkaar een paar jaar later tegen het lijf op het autosalon. Wat volgde was het idee om een professioneel oldtimerbedrijf op te richten dat de prangende behoefte in de markt diende aan te pakken. Dit naar analogie van gelijkaardige gerenommeerde voorbeelden in het buitenland. Vandaag wordt deze visie bevestigd door een toestroom van klanten die hun mobiele erfgoed op een kwalitatieve wil onderhouden of vooral terug in optimale conditie te brengen. “RNR Classics werkt vanuit een doorgezette naverkoopvisie die onontbeerlijk is als je spreekt over een handel in classic voertuigen”, aldus Callemeyn. “Het bedrijf telt ondertussen een tienkoppig team waarvan 6 gespecialiseerde technici aangevoerd door Thijs die de dagdagelijkse leiding van het bedrijf op zich neemt.”

RNR Classics is zo snel aan het groeien dat er behoefte was aan uitbreiding van de gebouwen in Waregem. Naast het hoofdgebouw komt er een extra loods met restauratiewerkplaats.