Het chauffeursplatform Get Driven kende een sterke groei in 2016, wat tevens hun eerste volledig boekjaar was. De omzet liep op tot bijna een kwart miljoen euro. De sterke groei blijft niet zonder gevolgen. Niemand minder dan Steve Rousseau van House of Talents gelooft sterk in de start-up en duwt vanaf 2017 mee aan de kar als aandeelhouder.

Gunther Ghysels (24), oprichter en general manager van Get Driven, gelooft dat 2017 het jaar van de doorbraak zal worden. “Januari was meteen een recordmaand”, zegt Ghysels. “Ik ben blij met Steve die achter de schermen Get Driven mee ontplooit. Hij heeft een enorm netwerk en we voelen elkaar goed aan. Er is vertrouwen in mij en eigenlijk heb ik carte blanche. Get Driven is per direct een stevigere entiteit geworden die een onrechtstreekse sterke backbone heeft gekregen door de samenwerking. Er is nog enorm veel potentieel in onze corebusiness: chauffeurs leveren voor bedrijven of zakenmensen waardoor ze rendement halen op hun werkdag.  We zijn over gans Vlaanderen actief en zijn intussen de kaap van de honderd chauffeurs gepasseerd. We blijven echter zoeken naar nieuwe doelgroepen of activiteiten. Zo bieden we ook oplossingen voor bijvoorbeeld leasingmaatschappijen. We hebben net onze Get Driven Home dienst gelanceerd. Een dienst voor events of feestjes waar er een groep chauffeurs klaar staat en met de wagen van de klant naar huis rijdt. We hebben een prachtige “volgwagen” met de medewerking van Group Ghistelinck die de drivers op de adressen thuis ophalen en terug naar het event brengen. Een primeur in Vlaanderen die eigenlijk heel efficiënt kan werken, en uiteraard een ongeziene service biedt naar de organisatoren. Voor privéfeestjes kunt u ook met een gerust hart gaan slapen dat uw gasten veilig thuis zijn.”

Get Driven is op korte termijn een referentie geworden in het segment met toonaangevende referenties in verschillende doelgroepen. Nu wil het bedrijf een echt nationaal merk maken en zo snel mogelijk richting het miljoen euro doorgroeien. Daarbij wordt ook gezocht naar nieuwe chauffeurs. Er wordt ook voorzichtig gedacht aan een stap naar het buitenland.