Tadaaz zoekt Kerstfreaks

tadaaz-zoekt-kersttestersBen jij verknocht aan de kerstperiode? Heb je je nieuwe kerstversiering al gekocht? Is de boom al besteld? Wordt het feest al voorbereid? Dan is er goed nieuws: Tadaaz, de online drukker van gelegenheidskaartjes, heeft interesse in u. Tadaaz wil zijn nieuwe kerstcollectie immers laten testen door een kritisch publiek van échte kerstfanatici. Tadaaz is een dochter van de Brugse drukkerij Buromac. Bij Tadaaz zijn ze helemaal klaar voor Kerstmis. Zegt Lies Jonckheere: “Op onze site vind je heel wat mogelijkheden om de allermooiste kerstkaartjes te ontwerpen. Je kan de ontwerpen personaliseren door er een foto aan toe te voegen, kleuren te kiezen, tekst aan te passen of motiefjes toe te voegen zoals rendieren, sneeuwvlokjes, enzovoort … Kortom: je maakt er je eigen unieke kaartje van. Wij drukken ze vervolgens af in onze state-of-the-art drukkerij, zodat de gepersonaliseerde kaartjes perfect afgewerkt worden.”

Bij elk nieuw seizoen voorziet Tadaaz ook een nieuwe collectie voor feestelijke gebeurtenissen: communies, trouwfeesten, verjaardagen, geboortes… en ook Kerst. “Het is voor onze ontwerpers telkens weer een leuke uitdaging om met nieuwe, creatieve voorstellen te komen,” aldus Jonckheere. “Die kunnen de bezoekers van onze site dan verder aanpassen, naar eigen smaak en wensen. Voor onze nieuwe kerstcollectie willen we echter iets bijzonders doen: we willen ze laten testen door mensen die Kerstmis beleven zoals niemand anders. Van hen willen we horen hoe we onze kerstkaartjes nog beter kunnen maken en wat ze graag nog verbeterd zien aan onze service: het online ontwerpen van de kaartjes, de snelheid van levering, de hulpvaardigheid van de klantendienst, … We willen echt luisteren naar de klant om het straks nog beter te doen.”

Tadaaz is dus op zoek naar de grootste kerstfans van het land. Wie interesse heeft kan zich tot eind november melden via tadaaz.be/blog/kersttesters/. (KC)