IEPER – De 32-jarige Kortrijkzaan Thibault Werbrouck is benoemd tot Golf Secretary & Club Professional van golfclub de Palingbeek, zeg maar de algemeen manager. Hij was de voorbije jaren actief als Golf Professional en van nabij betrokken bij de Happy in Waregem. Met het aantreden van Thibault Werbrouck formuleert de Palingbeek ook nieuwe ambities.

De Palingbeek heeft ruim 800 leden en strekt zich midden het glooiende groen uit over 75 hectare. Ondernemers en vrije beroepers vormen er de meerderheid. “Bij het bestuur en de aandeelhouders leeft de ambitie om de club op een nog hoger niveau te tillen”, zegt Thibault Werbrouck. “We gaan voor een verjonging van de club door de jeugd ook zoveel mogelijk warm te maken voor de golfport. Sowieso bieden we kwaliteit aan voor zowel recreatieve als gedreven golfers, en dat in één van de mooiste golfclubs van België, perfect geïntegreerd in de natuur. Het is ook de bedoeling om De Palingbeek te promoten als vergader- en seminariegelegenheid. Finaal dromen we van een uitbreiding met 9 holes, van 18 naar 27.”

Van Thibault Werbrouck wordt verwacht dat hij het dagelijks operationeel management in goede banen leidt. Hij verzorgt als dusdanig ook de coaching van groepen en individuele programma’s.Twaalf medewerkers staan mee in voor de goede gang van zaken. De nieuwe manager studeerde topsport-wetenschappen aan de Topsportschool in Hasselt, en volgde ook een opleiding Class A Golf Professional  bij de PGA of Europe (Londen).