Troc.com opent winkel in Oostende

Troc.com Oostende - Kuipweg 1 - ZandvoordestraatIn aanwezigheid van burgemeester Johan Vande Lanotte opent Troc.com vrijdag zijn nieuwe winkel in Oostende. Troc.com is een tweedehandswinkel met een dagelijks wisselend assortiment. Zowel kopers als verkopers kunnen er terecht. Het aanbod varieert: van boeken over kleding, decoratie-artikelen  tot meubelen, en nog veel meer. In Oostende wordt een vloer van 1.200 vierkante meter in gebruik genomen. Uit statistieken blijkt dat de kleine helft van de Vlamingen wel eens een tweedehandskoopje doet.

In een Troc.com winkel kunnen experts samen met de klant bepalen wat je goederen waard zijn. Daarna kan je de goederen zowel cash laten inkopen, waarbij je er meteen contant geld voor krijgt, of je kan ze in depot laten nemen en een tijdlang stockeren. De goederen worden afgehaald, optimaal uitgestald in de toonzaal en meteen online geplaatst. Eens een koper gevonden voor je product, wordt het geld op de rekening overgeschreven. Voor de hele afhandeling ontvangt Troc.com een commissie die varieert naargelang de verkoopprijs.

In de nieuwe winkel zal ook de inboedelservice verder ontwikkeld worden. Als een woning of appartement leeggemaakt moet worden, kan Troc.com dit volledig voor zijn rekening nemen: de goederen in goede staat worden cash aangekocht of in depot genomen in de winkel en er wordt een oplossing gevonden voor de andere goederen. Daarnaast kan Troc.com instaan voor het transport van de goederen. (KC)