TUI Fly opent vanuit Oostende nieuwe bestemming in Turkije

tui_blauweluchtTUI Fly (ex Jetair Fly) voert het aantal rechtstreekse verbindingen vanuit de luchthaven van Oostende verder op. Vanaf volgend jaar vliegt de tweede luchtvaartmaatschappij van België twee keer per week op Eskişehir (Centraal Turkije). Daarmee komt het aantal bestemmingen dat vanuit Oostende wordt bediend op twintig. Met de lijn Oostende- Eskişehir komt Tui Fly tegemoet aan de vraag van de Turkse gemeenschap in België. 65 procent van de circa 300.000 inwoners van Turkse origine is met deze regio verbonden. De vluchten starten vanaf 6 april volgend jaar.

TUI Fly wijst op de voordelen die de luchthaven van Oostende/Brugge heeft. De grootste troeven van Ostend/Bruges Airport zijn de gemakkelijke bereikbaarheid en de kleinschaligheid, voor de reiziger een zeer comfortabele en tijdbesparende ervaring. Reserveringen voor dit nieuwe traject zijn vanaf vandaag mogelijk via reiskantoren of op www.tuifly.be. Prijs vanaf 59,99 euro per persoon en per traject, luchthaventaks inclusief.
TUI Fly heeft in 2015 3,7 miljoen passagiers vervoerd. De vloot bestaat uit 27 vliegtuigen. Deze zijn gemiddeld 5,9 jaar oud en daardoor kan TUI Fly zich de jongste en meest moderne vliegtuigmaatschappij van België noemen. TUI Fly heeft een hybride business model (vakantiegangers, zakentoerisme en VFR of ‘visiting friends and relatives’). Het TUI Fly netwerk omvat 180 lijnen die 107 luchthavens verbinden. (KC)