TVH geeft er nog maar eens een lap op

tvh2020_1Wie groei of expansie zegt, denkt daar best TVH (Thermote & Vanhalst) bij. De voorbije dagen heeft TVH nog maar eens het licht op groen gezet voor een nieuwbouw. De symbolische eerste spadesteek gebeurde met twee kranen en in het bijzijn van de betrokken partners van TVH: Stadsbader, Willy Naessens Industriebouw, TGW en het architectenbureau D’Hondt. Het gebouw, dat het nieuwe geautomatiseerde magazijn wordt van TVH, zou in de loop van 2019 operationeel moeten zijn. Na de aankondiging van de bouw van een nieuw magazijn voor TVH eerder dit jaar, werd het oude gebouw dat op die plaats stond helemaal gestript en met de grond gelijk gemaakt. Daardoor was het terrein nu klaar voor de start van de opbouw. Als alles volgens plan verloopt, zal de ruwbouw klaar zijn in mei 2017.

“Het project, waaraan we jaren geleden al begonnen, creëert de extra ruimte die TVH nodig heeft om de groei verder op te vangen,”aldus Erik Deceuninck, projectleider bij TVH. “Het laat toe de service naar de klanten te optimaliseren, snellere doorlooptijden te garanderen en het productgamma verder uit te breiden. We zijn dan ook blij dat de bouw al kan starten, en hebben alle vertrouwen in de gekozen partners voor dit project.”

TVH Group, met hoofdzetel in Waregem langs de E17, is een internationale groep met klanten in meer dan 170 landen en is onderverdeeld in 2 business units: parts & accessories en gespecialiseerde uitrustingsgoederen zoals heftrucks en hoogtewerkers. (KC)