TWIN Properties nu ook actief in Zuid-Frankrijk

Vence_cam1_v1Twin Properties Frankrijk, de Franse tak van de West-Vlaamse projectontwikkelaar Twin Properties,
brengt 105 nieuwe vakantieresidenties in het Zuid-Franse Vence (vlak bij Nice en Cannes) op de markt. Bedoeling is om tegemoet te komen aan de stijgende vraag van Belgen naar een betaalbaar vakantieverblijf in Zuid-Frankrijk. De verkoop is rond deze tijd begonnen aan een instapprijs van om en bij de 200.000 euro. De bouwwerken voor de 72 studio’s en 33 suites starten volgens planning medio 2016. Als alles goed verloopt, openen de nieuwe vakantieresidenties anderhalf jaar later. “Als projectontwikkelaar krijgen we heel vaak Belgische klanten over de vloer die dromen van een betaalbaar tweede verblijf in het zuiden van Frankrijk”, zegt marketingmanager Stéphane Van de Velde. “De regio rond de Côte d’Azur spreekt kennelijk nog steeds erg tot de verbeelding van veel landgenoten. Toch blijken heel wat mensen barrières te ondervinden om in Zuid-Frankrijk een vastgoedinvestering te doen. Dat probleem willen we helpen oplossen.”

Als Belgische ontwikkelaars willen Twin Properties en Holiday Suites Belgische klanten in hun eigen taal bijstaan en de praktische en administratieve beslommeringen van een vastgoedinvestering overnemen. “Onze klanten kiezen zelf of ze hun vakantieverblijf als een pure belegging zien en het dus alleen verhuren, of ze het ook gedeeltelijk zelf betrekken. In dat laatste geval kiezen ze voor de combinatie van vakantieplezier met huurrendement.”

Holiday Suites neemt het beheer en de eventuele verhuring van de vakantieverblijven over. Het West-Vlaamse Twin Properties is een gerenommeerde projectontwikkelaar die deel uitmaakt van een van de grootste vastgoedgroepen van België. Het bedrijf richt zich tot de vakantie- en beleggingsmarkt aan de Belgische en Franse kusten. (KC)