Typhoon uit Beveren-Leie (Waregem) zorgt voor een stunt tijdens de komende editie van de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk op 6 en 7 december 2017. Zo worden de klanten die zich registreren gratis thuis afgezet na hun bezoek aan de meest gekende contactenbeurs uit de streek.

De gepersonaliseerde taxi dienst wordt zowel op 6 als op 7 december aangeboden. Ook de personeelsleden die de contactenbeurs bezoeken zullen gratis worden thuis afgezet. Typhoon is een bedrijf dat actief is in de sectoren milieutechnologie en logistiek (ontstoffing, stofafzuiging, ventilatoren, pneumatisch transport). Sinds het vijftig jaar oude bedrijf werd overgenomen door Frederic Bulcaen kende de kmo een snelle groei, niet in het minst met dank aan de verregaande vorm van dienstverlening. “Service is altijd al één van onze pijlers geweest waarop we ons bedrijf hebben gebouwd en daarom willen we voor deze editie van de contactenbeurs onze klanten eens extra verwennen,” vertelt Kris Devidt, gedelegeerd bestuurder. “Ook appreciëren we het dat onze werknemers langskomen op deze contactenbeurs waardoor ze kunnen kennismaken met zowel klanten als leveranciers” vult Frederic Bulcaen, mede- gedelegeerd bestuurder aan.

Vanaf nu kunnen dus trouwe klanten van Typhoon intekenen op deze extra-service tijdens de Bedrijven Contactdagen in Kortrijk. Ze kunnen dat doen door te reageren op de uitnodiging die in alle email lhandtekeningen van de werknemers van Typhoon staan.