MENEN – Frank en Peter Vandeputte, zaakvoerders van Valtech Group, hebben diverse bedrijven binnen hun concern in het nieuw gestoken. De Valtech Group groepeert maar liefst 13 Vlaamse bedrijven, die elk op hun manier gespecialiseerd zijn in project georiënteerde machinebouw. De broers Vandeputte zoeken ook dertig nieuwe (technische) medewerkers aan te werven. Valtech Group is een verborgen parel in het West-Vlaamse bedrijfsleven.

De Valtech Group breidde haar werkruimte uit door te bouwen of te verbouwen, om de groei van de verschillende bedrijven te ondersteunen. Eén van de bedrijven, Ad Rem, verhuisde een paar maanden geleden al naar de overkant van de straat. Het bedrijf nam zijn intrek in een woonhuis dat verbouwd werd tot burelen met een indrukwekkende vergaderzaal en ergonomische bureaus. De burelen van de filialen Valvan & Gualchirani Baling Systems en van Motus Handling genoten op hun beurt een totaalrenovatie met uitbreiding. Inclusief nieuwe vergaderruimte, lift en lunchroom. Vaskon tot slot bouwde een nieuwe werkplaats met drie keer zoveel montageruimte en met het oog op meer efficiëntie. Het opende ook nieuwe burelen in een aansluitend bestaand gebouw. Bij de verbouwingen wordt ook aandacht besteed aan de akoestiek, het comfort en de gezondheid van de werknemers .

Meer dan 30 technische profielen 

De extra kantoor- en atelierruimte is nodig om de productiviteit te verhogen maar ook om plaats te bieden aan nieuwe medewerkers. Valtech Group zoekt vandaag meer dan 30 technische profielen: frezers, lassers, machinebouwers, mekaniekers, ingenieurs, enzovoort. Er zijn vacatures voor vestigingen in Beveren-Leie, Menen, Oudenaarde, Ieper, Roeselare, Gullegem en Pittem. Toekomstige personeelsleden werken aan hoogtechnologische projecten voor internationale klanten en genieten in de groep van heel wat carrièremogelijkheden.

info: http://jobs.valtechgroup.eu/