Geen alledaagse levering deze week bij BMW-dealer Monserez. Daar werden 65 wagens tegelijk afgeleverd aan evenveel jonge starters die bij delaware aan de slag gaan. Het in Kortrijk gevestigde Vancia Car Lease zorgde voor de deal. Het Kortrijkse IT-bedrijf delaware koos net als de vorige keer voor de BMW 1-reeks om zijn instappende jonge kaderleden een voordeel in natura te geven.

delaware levert IT- en businessoplossingen voor bedrijven over de hele wereld. Om haar klanten de best mogelijke ondersteuning te kunnen bieden, zijn vooral haar medewerkers van groot belang. Om die beste krachten aan te kunnen trekken, kiest delaware voor een incentive via een auto. 65 jonge schoolverlaters verzamelden bij de BMW-concessie Monserez in Kortrijk voor hun delaware-welkomstpakket én hun BMW 116d Hatch bedrijfswagen. “Om onze groei te kunnen bestendigen en onze klanten continu de beste kwaliteit te kunnen bieden, willen we de komende maanden zo’n 100 ‘young potentials’ aantrekken”, zegt Pieter Sanders, fleet & facility manager bij delaware. “Met onze keuze voor een premiumwagen met een jong en sportief design, laten we zien dat we ons engagement naar die doelgroep helemaal doortrekken.”

Voor hun vele verplaatsingen kunnen deze starters rekenen op een Saphirzwarte BMW 116d Hatch, die uitgerust is met het uitgebreide BMW Business Navigatiesysteem, bluetooth telefoniemogelijkheden en alarm. delaware werkt voor deze grote bestelling opnieuw samen met BMW-concessiehouder Monserez in Kortrijk, met wie er sinds 2007 een bevoorrechte relatie bestaat. Vancia Car Lease faciliteerde, samen met BMW Group Belux, de leasing. “Het leasingbedrijf kan door zijn persoonlijke aanpak perfect inspelen op onze nood, en zorgt na levering voor een zorgeloos gebruik van de wagens”, aldus nog Pieter Sanders. “Noem het aar een perfect West-Vlaamse samenwerking tussen delaware, Monserez & Vancia Car Lease.”