Voor een rekruteringsspecialist is teambuilding een cruciaal gegeven. Dat is ook de overtuiging van Nathalie Christiaens van wervingskantoor vind! en dus organiseerde ze inmiddels al voor de vierde keer de vind! wielerrit. Ruim 50 sportievelingen uit eigen huis, maar ook uit de klantenkring, reden in het spoor van de renners van het vind! cycling project en werkten zo aan hun fysieke én mentale gezondheid. “Bij vind! hechten we erg veel belang aan de mentale fitheid van onze medewerkers”, aldus CEO Nathalie Christiaens. “Voldoende beweging zorgt ervoor dat je je fitter en weerbaarder voelt en dus ook je job beter kan uitvoeren. We maken er dan ook elk jaar een gewoonte van om dit goede voornemen met onze klanten te delen.”

vind! zette zijn event niet alleen open voor de eigen medewerkers maar nodigde ook klanten uit. Want: iedereen heeft belang bij een gezonde geest in een gezond lichaam. Om zowel de ervaren wielrenners als de minder geoefende fietsers een kans te geven om deel te nemen, werd in twee groepen gereden. De eerste groep reed een afstand van 60 km aan een gemiddelde snelheid van 30 kilometer per uur, de tweede groep legde 40 kilometer af maar aan een trager tempo. Beide groepen konden rekenen op professionele begeleiding van de renners van het vind! cycling project. Start en aankomst was voorzien op het hoofdkantoor van vind! in de Kwadestraat in Roeselare. Onderweg werden alle deelnemers getrakteerd op een energieke bevoorrading. Na afloop konden ze terug op krachten komen en gezellig napraten tijdens een gezonde lunch.

vind! is al enkele jaren hoofdsponsor van het vind! cycling project en ondersteunt zo de sport in eigen regio. “Ik heb veel bewondering voor topsporters”, benadrukt Nathalie. “Hun professionalisme gekoppeld aan een weerbare mentale houding en een sterke fysieke gezondheid dwingen respect af. Door onze medewerkers en klanten te stimuleren om meer te bewegen en regelmatig te sporten, proberen we alvast het goede voorbeeld te geven. De vind! medewerkers zijn dan ook op heel wat sportieve evenementen terug te vinden.”

vind! is een rekruteringspartner gespecialiseerd in vaste jobs bij bedrijven in techniek, ICT en engineering, en dit zowel in West- en Oost-Vlaanderen. Met een team van competente ‘vind!ers’ wordt onophoudelijk op zoek gegaan naar een duurzame match tussen talenten en de betere bedrijven. ‘Mensen zijn onze passie, gedrevenheid onze tweede natuur,’ heet uit de mond van Nathalie Christiaens. vind! werkt vanuit negen kantoren in de regio’s Roeselare, Brugge, Ieper, Tielt, Waregem, Kortrijk, Torhout en Gent.