Rekruteringspartner vind! heeft zijn eerste kantoor geopend in Oost-Vlaanderen. Het Roeselaarse vind! is gespecialiseerd in vaste ‘knelpuntjobs’ bij bedrijven zoals techniek, ICT en engineering.

vind! steekt nu voor het eerst de provinciegrens over met de opening van een nieuw kantoor aan de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem. Het team “Talent in Engineering” gaat er voor een duurzame match tussen talenten in onder meer ICT, elektronica en elektromechanica en Oost-Vlaamse kmo’s. Begin 2016 richtte vind! zijn nieuwe afdeling “Talent in Engineering” op om een antwoord te bieden op de schaarste aan talenten in engineering bij West-Vlaamse kmo’s. Een jaar later, in januari 2017, breidde de afdeling uit met een tweede team dat zich specifiek richtte op bedrijven in de regio Oost-Vlaanderen. Dat tweede team neemt nu zijn intrek in een pand aan de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem om zo nog dichter bij de kandidaten en bedrijven uit de regio te staan.

Het nieuwe kantoor is makkelijk bereikbaar en creëert, zowel voor de kandidaten als voor de eigen ‘vind!ers‘, de ideale omstandigheden voor het vinden van een duurzame match. Afzonderlijke interviewruimtes, een moderne infrastructuur, veel aandacht voor ergonomie en diverse ontspanningsmogelijkheden zorgen voor een duurzame en inspirerende werkplek. vind!, opgericht door Nathalie Christiaens, telt nu negen kantoren in de regio’s Roeselare, Ieper, Tielt, Waregem, Kortrijk, Torhout, Brugge en Gent. vind! profileert zich onder impuls van de CEO liefst als een zeer sociaal, jong en mens gedreven bedrijf.