vind! opent nieuw kantoor in Rumbeke

Talent in engineeringRekruteringsspecialist vind! start met een nieuwe afdeling “Talent in Engineering” in het bedrijvenpark in Rumbeke. Kantoorverantwoordelijke Alexandra Blancquaert en haar driekoppig team focussen zich op de vacatures die betrekking hebben op engineering in Zuid-West-Vlaanderen. vind! probeert voortaan dus ook een antwoord te bieden op de schaarste aan talenten in engineering bij kmo’s of grotere bedrijven uit de provincie. De zoektocht richt zich naar specifieke talenten in R&D, IT, supply chain, elektronica, elektromechanica, ICT, calculatie, technisch tekenen, enzovoort.

vind! brengt bedrijven en talenten samen voor vacatures met uitzicht op een stabiele loopbaan, omdat stabiliteit voor bedrijven een noodzaak en een garantie is op meer rendabele resultaten.

De rekruteringspartner vind! heeft in West-Vlaanderen kantoren in Roeselare, Ieper, Tielt, Waregem, Kortrijk en Torhout. Het vind!-team telt 40 enthousiaste medewerkers, die zichzelf vind!-ers noemen. De vind!-ers gaan door waar anderen vaak ophouden in het vinden van een stabiele match tussen talenten en betere bedrijven, aldus het persbericht. (KC)