ROESELARE – Voortaan leggen de medewerkers van rekruteringsspecialist vind! klanten- en andere professionele bezoeken in hun regio af met de fiets. De voorbije dagen nam elk kantoor zijn unieke elektrische kantoorfiets in ontvangst uit handen van het ‘mentaalfitte coachteam’. Het enthousiasme was groot. De kantoorfietsen werden geproduceerd en gepersonaliseerd door de firma Bizbike uit Wielsbeke.

Het mentaalfitte coachteam bestaat uit een afvaardiging van vind!ers en heeft als doel de gezondheid en mentale fitheid van de collega’s te ondersteunen, zowel actief als passief. Zo organiseert het team regelmatig sportieve pronostieken, werken ze aan een goede ergonomie in de kantoren en motiveren ze de collega’s om deel te nemen aan sportieve activiteiten, zoals de Sprinttriathlon in Roeselare en Conquest of Ypra in Ieper.

Eerder dit jaar kreeg elk vind! team, 10 in totaal, de kans om op een originele manier te solliciteren voor een eigen kantoorfiets. Met ludieke filmpjes, een kunstige collage of een gedicht overtuigden ze het coachteam van hun enthousiasme. Elk team werd dan ook beloond met een stijlvolle vind! kantoorfiets. De komende weken en maanden zal de vind! fiets ongetwijfeld regelmatig opduiken in het straatbeeld.

Joke Delaere, HR talent bij vind!, benadrukt: “Bij vind! zijn ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ geen loze woorden, wel een dagelijkse realiteit. Zowel op als naast de werkvloer wordt erg veel aandacht besteed aan het mentale en fysieke welzijn van onze vind!ers. Zo vind je in onze kantoren onder meer fietsbureau’s, dynamische verlichting en een relaxruimte, wordt er rechtopstaand vergaderd en kiezen we op interne evenementen steeds voor gezonde maaltijden en hapjes. In het kader van ons jaarthema ‘passie voor de collega’ koos elke vind!er dit jaar een buddy om samen een sportief of gezond doel te bereiken.”

Vaste jobs

vind! is een rekruteringspartner gespecialiseerd in vaste jobs bij bedrijven in techniek, ICT en engineering in West- en Oost-Vlaanderen. “Wij geloven dat werken gelukkiger maakt dan niet werken”, aldus de filosofie van CEO Nathalie Christiaens. “Zeker als je je talenten kunt gebruiken en jezelf steeds verder kunt ontwikkelen. Dat vormt je identiteit. Wij willen maximaal bijdragen aan het werkgeluk en daarmee het levensgeluk van de kandidaten die wij helpen. Het is dan ook onze ambitie dat elke kandidaat met goesting naar z’n werk gaat.”
vind! heeft tien kantoren in de regio’s Roeselare, Brugge, Ieper, Tielt, Waregem, Kortrijk, Torhout en Gent.