Waregem en ondernemerschap, het is een combinatie die goed samen gaat. De stad kreeg er nu ook nog een nieuw platform voor ondernemers bij.  Het nieuwe bedrijvencentrum Du Parc, gelegen langs de Noorderlaan (stationsomgeving) biedt een complete oplossing voor een start-up, een eenmansbedrijf, een vrije beroeper of een kmo die op zoek is naar het gebruik van één of meerdere kantoorruimtes en/of vergaderzalen. Het centrum biedt alle vereiste faciliteiten, van volledig uitgeruste bureelruimte over ruime vergaderzalen met smartboard tot en met secretariaat of parking. Het algemeen secretariaat en onthaal kunnen indien gewenst ook ingezet worden voor administratieve taken.

Hét belangrijkste pluspunt van het bedrijvencentrum Du Parc is zijn centrale ligging, rechtover het Waregemse station en langs de Waregemse Ringlaan (R35 – Noorderlaan). Het bedrijvencentrum werkt met marktconforme en uniforme prijzen waarbij voorzieningen en diensten zoals water, elektriciteit, verwarming, internet en IT, brandverzekering, onderhoud, meubilair, onthaal, gebruik ruime keuken- en eetruimte altijd in de prijs zijn inbegrepen. Ook dat is een belangrijk argument voor jonge starters of prille zelfstandigen. Een nieuwe formule die overal aan een steile opmars bezig is, is co-working. Op het gelijkvloers van Du Parc is er plaats voor een zestal co-workers. In een gemeenschappelijke ruimte voert iedere ondernemer zijn eigen taken uit. Door het huren van een co-working hub kan de grens tussen werk en privé wat meer worden gescheiden en gerespecteerd. De leuke werksfeer krijg je er dan gratis bij en dat leidt alleszins tot extra-motivatie bij alle co-workers.

Wie zijn ruimte maar een tiental dagen per maand nodig heeft, geniet van het medium-tarief van 200 euro all-in. Wie dagelijks zijn werkruimte nodig heeft, beschikt over een vaste werkplek en betaalt als resident 275 euro per maand. All-in.