ROESELARE, GULLEGEM, OUDENBURG – Vier West-Vlaamse zwembad-, zwemvijver- en wellnessbouwers wonnen prestigieuze awards.  Het vakblad Zwembaden & Wellness PRO organiseert jaarlijks deze wedstrijd samen met de Belgische beroepsvereniging voor zwembadbouwers BSPA.

Volgens de jury stijgt elk jaar het niveau van de kandidaten. De wedstrijd is voor de professionals ook steeds meer een marketingmiddel om de kwaliteit van het werk te onderstrepen. Een professionele jury, bestaande uit vakmensen uit verschillende disciplines beoordeelt elk project ter plaatse. Die strenge maar rechtvaardige behandeling van alle projecten komt het hoogstaand niveau van deze wedstrijd enkel maar ten goede”, zegt jurylid Dekeyzer. “De professionele benadering maakt dat deze awards echt een kwaliteitslabel zijn”.

De West-Vlaamse prijskrakers waren het Roeselaarse H2O Construct (voor hybride zwemvijvers), het Gullegemse Hugelier (voor particulieren binnenbaden en particuliere zwembaden) en Biopool uit Oudenburg (voor monobloks).