Willy Naessens speelt vervroegd Kerstman

De West-Vlaamse succesondernemer Willy Naessens heeft nog maar een verrassend en erg sociaal uitgehaald. Hij deed dat tijdens een personeelsfeest bij de Willy Naessens Group. Liefst 1.200 medewerkers waren daar aanwezig. Willy Naessens bracht eerst uitgebreid hulde aan zijn werknemers en toonde diep respect: “Het is dankzij mijn medewerkers dat we met de Group staan waar we nu staan,” aldus de peetvader-ondernemer. “Ik ben mijn mensen eeuwig dankbaar. Medewerkers zijn het grootste kapitaal in een onderneming en ik heb de beste medewerkers van België!”_8000118

Om zijn woorden te onderstrepen pakte Naessens vervolgens uit met een reeks niet alledaagse geschenken. Vijf medewerkers werden beloond met een weekendje weg, en mogen gebruik maken van de Bentley van de grote baas. Marie-Jeanne, de vrouw van Willy Naessens, kon niet achterblijven en gaf haar Aston Martin voor een weekendje weg mee aan vijf mensen. De winnaars mogen dus een weekend naar keuze de auto van de zaakvoerders even lenen. Als klap op de vuurpijl schonk het echtpaar Naessens nog een Harley Davidson ter waarde van 8.000 euro weg aan één medewerker. Bij het naar huis gaan, kreeg iedereen sowieso nog een Kwaremont-geschenkpakket mee.

In zijn jaarlijkse speech zei Naessens: “Ik ben een gelukkig man. Mijn bedrijfsopvolging is verzekerd. We hebben dit jaar maar liefst 18,9 miljoen euro geïnvesteerd binnen de Group. 95 procent van de winst wordt opnieuw geïnvesteerd. We hebben dit jaar al drie overnames gedaan en ik heb de beste medewerkers van België. Dat maakt mij een gelukkig man.” (KC)