WAREGEM – Het is zo ver. De beroemde en hyperdynamiche ondernemer Willy Naessens heeft zijn Marie-Jeanne ten huwelijk gevraagd. Op zaterdag 7 juli vindt het kerkelijk huwelijk plaats waarop iedereen welkom is om het hele gebeuren op groot scherm te volgen. Gedurende de hele week nodigt Naessens zijn verschillende kennissen, medewerkers en klanten uit voor één groot ‘dankfeest’. Het typeert de aimabele Willy Naessens voluit: een rasondernemer met vooral een groot hart.

“Ik heb Marie-Jeanne ten huwelijk gevraagd uit liefde en uit dankbaarheid voor de meer dan 50 jaar dat ze al aan mijn zijde staat, in goede en kwade dagen”, aldus Naessens. “Marie-Jeanne is bij mij komen werken op haar verjaardag. Ik heb haar ten huwelijk gevraagd op haar verjaardag en we trouwen ook (voor de wet) op haar verjaardag.”

Op zaterdag 7 juli dus, vind het kerkelijk huwelijk plaats. Er zullen 80 koppels in hun suite lopen. “Wij hebben deze koppels gekozen omdat het stuk voor stuk mensen zijn die iets betekend hebben in ons leven in de voorbije 25 à 30 jaar en nog steeds veel betekenis hebben in ons leven”, aldus de topondernemer. “We willen hen daar op deze manier even voor in de bloemetjes zetten. Deze 80 koppels worden vanaf 10u15 aangevoerd met 36 koetsen. Eén van de koetsen is de replica van de originele Sissi-koets, uit de Sissi-films met actrice Romy Schneider. Dit is één van de koetsen uit mijn persoonlijke collectie en al 10 jaar mijn pronkstuk.”

De huwelijksviering start om 11u en zal voor iedereen vanop een groot scherm buiten de kerk te volgen zijn. “Iedereen is welkom, zeker ook alle inwoners van Elsegem en groot Wortegem-Petegem. We trakteren iedereen na de misviering op een glas champagne of een biertje en een Bourgon-hapje.”

Een week lang feesten

“Op de huwelijksfeesten wil ik ook mijn dankbaarheid uiten aan mijn familie, mijn vrienden, mijn klanten en zeker ook mijn medewerkers”, zegt WillyNaessens. Daarom organiseert de Oost-Vlaamse topondernemer verschillende feesten. Op dinsdag 3 juli nodigt hij zijn voedingsklanten en dichte buren uit. Op donderdag 5 juli zijn de industriebouw- en zwembadklanten aan de beurt. Op zaterdag 7 juli, de dag van de trouw, werden de familie en beste vrienden uitgenodigd. En op vrijdag 13 juli sluiten ze de festiviteiten af met een spetterend feest voor alle medewerkers van de Willy Naessens Group. Het wordt een feest met alles erop en eraan, ambiance verzekerd met een special guest als artiest waarover ze nog niets wilden prijsgeven. Op die manier wil Naessen zijn klanten en medewerkers echt bedanken voor hun jarenlange trouw. Ter gelegenheid van hun huwelijk schenken ze ten slotte ook een voedingspakket aan alle OCMW-gezinnen van Oudenaarde en Wortegem-Petegem.