MENEN – Woodstoxx opent deze week zijn nieuwe vestiging in Gent. De ‘showroom’ wordt ingekaderd in The Hub, een nieuw concept waar alles wat met architectuur te maken heeft centraal staat.

The Hub is volgens de initiatiefnemers alles wat in België tot dusver ontbrak. Een technologische en creatieve speelplaats voor designers en architecten, een kenniscentrum dat inspireert, een materialenbibliotheek waar nieuwigheden als eerste voorgesteld worden en last but not least een netwerkplek voor inspirerende lezingen van internationale sprekers.

Achter het inspirerenden initiatief gaan 25 vooruitstrevende bedrijven schuil die hun krachten bundelen. Vanaf 21 april moet The Hub de centrale plek worden waar bouwinnovatie en architectuur elkaar ontmoeten. Woodstoxx, het snelgroeiend houtverwerkend bedrijf uit West-Vlaanderen, is katalysator van het project. Op hetzelfde moment opent het bedrijf ook zijn nieuwe belevingscentrum voor Oost-Vlaanderen. Woodstoxx is gespecialiseerd in allerlei toepassingen van hout voor de bouwsector. De deuren van The Hub gaan op 21 april open in Sint-Denijs-Westrem.