KORTRIJK – Deze week ging de eerste sessie van de Work-It-Out Challenge van start. Work-It-Out past het principe ‘mens sana in corpore sano’ in de praktijk toe op de werkvloer.

Tien enthousiaste ondernemers gingen in op de uitnodiging van het Ondernemerscentrum te Kortrijk, en blaasden verzameling in het fitnesscentrum de Kaai op Hoog Kortrijk.  Ze zullen tien weken lang het beste van zichzelf geven onder begeleiding van Springbok Coaching. Initiatiefnemers Christ Defoszé en Justine Vanneste zochten naar een leuke en energieke manier om startende ondernemers in contact te brengen met elkaar. “Wij geloven zelf heel sterk in het motto ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’”, zeggen de begeleiders. “We weten ook dat heel wat ondernemers hier belang aan hechten, maar de goede voornemens verdwijnen soms door het vele werk. In groep sporten met andere startende ondernemers is niet alleen motiverend, maar ook een perfecte gelegenheid voor het leggen van nieuwe contacten.”

Actie voor Starters, een initiatief van de POM West-Vlaanderen en OC West, biedt naast deze Work-It-Out Challenge een ruime waaier aan mogelijkheden om startende ondernemers te begeleiden.