Minder dan een maand na het lanceren van zijn project “The Ark”, mag de Kortrijkse ondernemer Yvan Vindevogel nu al van een succes gewagen. De partyboot die in augustus uitvaart over de Middellandse Zee is al voor de helft uitverkocht. The Ark richt zich op een internationaal publiek, op zoek naar een mini-vakantie met de luxe en comfort van een cruiseschip en het beste aan elektronische muziek of aan culinaire en wellness geneugten. De focus ligt evenwel op de moderne muziek en daarom wordt de vergelijking gemaakt met Tomorrowland, maar dan op zee.

Op één van ’s werelds meest toonaangevende cruiseschepen met een crew van 1.400 bemanningsleden voor 4.000 passagiers, zullen 7 stages gehost worden door enkele van ’s werelds bekendste en meest gerenommeerde clubs en party-concepten. Meer dan 50 dj’s uit verschillende elektronische muziekgenres zullen entertainment van het hoogste niveau voorzien. De eerste artiesten zullen op 15 februari worden aangekondigd.

The Ark moet naar het zeggen van de organisatoren een niet te missen vierdaagse trip worden, waarbij de aanwezigen kunnen genieten van het beste aan elektronische muziek. Het schip, The Freedom of The Seas, één van de paradepaardjes van Royal Caribbean, wordt omgetoverd tot een uitzonderlijke club beleving. The Ark vaart vanuit Barcelona over Marseille naar Ibiza en terug van donderdag 31 augustus tot zondag 4 september 2017. De goedkoopste en duurste type kajuiten zijn reeds allemaal verkocht. Er zijn momenteel nog plaatsen beschikbaar vanaf 899 euro per persoon, inclusief alle maaltijden, entertainment en non alcoholische dranken. Prijzen variëren per type kajuit.