Het Kortrijkse zakenadvocatenkantoor K law heeft slag om slinger twee nieuwe versterkingen in huis gehaald. Het gaat om advocates Tamar Van Colenberghe en om Virginie Ciers. Ze gaan beiden aan de slag in de zetel op Hoog Kortrijk. Tamar Van Colenberghe werd aangetrokken voor het sociaalrechtelijk departement waarbij zij zich vooral zal toeleggen op de begeleiding van lokale en grensoverschrijdende dossiers van arbeidsrecht en sociale zekerheid. Virginie Ciers is van haar kant gespecialiseerd in vennootschapsrecht, fusies en overnames.

K law Kortrijk is een bijkantoor van het Brusselse kantoor en is actief in vijf domeinen van de zakenadvocatuur: het economisch recht, het vennootschapsrecht, het vastgoedrecht, het sociaal recht en de fiscaliteit.

Tamar Van Colenberghe heeft al meer dan tien jaar ervaring binnen het Belgische en grensoverschrijdende arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. Ze is gespecialiseerd in alle HR-gerelateerde domeinen, gaande van aanwerving tot ontslag, cafetariaplannen en internationale tewerkstelling. Zij heeft haar wortels in de regio. Virginie Ciers heeft bijna tien jaar ervaring in het vennootschapsrecht, gaande van fusies en overnames, (her)structurering en joint ventures, corporate governance en coporate housekeeping, tot en met algemene bedrijfs- en handelscontracten, en dat zowel voor beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde ondernemingen. Tillo Mestdagh, partner van K law Kortrijk heeft het over twee toppers met een grote toegevoegde waarde. Ook Ciers is afkomstig uit de regio Kortrijk.