Zwevegem Shopping Center begroet twee grote retailers

zwevegem-shoppingHet Zwevegemse Shopping Center aan de rand van de gemeente, krijgt er voor eind dit jaar nog twee grote namen uit de retailsector bij: enerzijds Lidl, anderzijds Kruidvat. Zwevegem Shopping, een ontwikkeling van Sobradis, bestaat in totaal uit acht winkelpanden, twee kantoren en twintig appartementen. “De goede locatie vlak aan de rand van Zwevegem, een uitstekende connectie met Kortrijk, Harelbeke en Deerlijk, alsook de degelijkheid van de ontwikkeling zorgt voor een grote belangstelling in de site,” zegt Louis De Clercq van het West-Vlaamse kantoor van Hugo Ceusters die optreed als makelaar voor de eigenaar.

De goede samenwerking tussen projectontwikkelaar Sobradis en Hugo Ceusters resulteerde in een goede invulling van de site. Shoe Discount en Action hebben er al een onderkomen gevonden. Kruidvat zal er nu ook een winkelpand huren van 391m² en opent hierbij dus een tweede vestiging in Zwevegem. Daarnaast wenst Lidl dit jaar nog een winkel te openen en neem daarvoor drie units in huur voor een totale oppervlakte van 1.945m².

Verder zijn alle appartementen reeds verkocht en heeft reeds één kantoor een nieuwe eigenaar gevonden. Het kantoor op de tweede verdieping is de thuishaven van SBB Acountants & Adviseurs. Momenteel zijn er nog 2 winkelruimtes vrij: unit 1 (475 m²) en unit 5 (320 m²) en daarnaast nog één (opdeelbaar) kantoor van 800 m². (KC)