CIACfleet

Ciac logoPersoonlijk advies over operationele leasing

CIACFleet bezorgt al meer dan 30 jaar pasklare leasingoplossingen aan kmo’s. Van éénmanszaken tot internationale bedrijven. Je kan er niet alleen wagens en bestelwagens van alle maten, merken en gewichten leasen, je krijgt er ook persoonlijk advies gedurende de ganse looptijd van je contract.

 

Persoonlijke service is voor ons een evidentie

sleutels

“We zijn geen grote leasingmaatschappij, een bewuste keuze om het persoonlijke contact te kunnen bewaren. We kennen de meeste bestuurders bij naam. Wie bij ons de telefoon opneemt, helpt je zelf verder. Geen lange beslissingslijnen, maar wel snel antwoorden en oplossingen. Uit onze tevredenheidsenquête blijkt dat klanten dat enorm appreciëren. Ze waarderen de flexibiliteit, de persoonlijke opvolging en de beloftes die we waarmaken. Betrouwbaar advies en transparante afhandeling van offerte tot facturatie, maakt dat klanten ons vertrouwen. Ook de toegevoegde waarde die we bieden, ongeacht het aantal wagens dat je hebt, speelt daarbij een grote rol. Door advies te verlenen over de veranderingen in de markt, innovatieve diensten aan te bieden en proactief in te spelen op je behoeftes, helpen we je bedrijfsdoelstellingen realiseren. Onze klanten hoeven niet naar de bank voor hun wagenpark en verliezen geen tijd met de administratie, het onderhoud en de verkoop ervan. Daarnaast zorgen we voor fiscale optimalisatie. Enorme tijds- en geldwinst dus.”

 

GudrunGudrun Ghijs (zaakvoerder CIACFleet):

Meedenken met klanten en samen evolueren is ons motto. Groen rijden, is dan ook een prioriteit. We willen onze klanten hierin zo goed mogelijk begeleiden.

 

 

 

 

De troeven van CIACfleet

  1. Persoonlijke aanpak: een goede leasepartner behandelt u als een individu. Hij kent uw problematiek en speelt daar op in. Een hecht team en een doorgedreven persoonlijke aanpak . Dat is het succesrecept van CIACfleet.
  2. Proactiviteit: een goede leasepartner wacht niet af. Hij heeft een langetermijnvisie en stelt proactief oplossingen voor. CIACfleet luistert naar zijn klanten en begeleidt zijn klanten volgens hen specifieke behoeften
  3. Een onafhankelijke expert
    CIACfleet is niet aan één constructeur gebonden. We adviseren u in alle objectiviteit over de beste keuze. Niet het merk of het aantal wagens is belangrijk, wel uw tevredenheid aan het einde van de rit
  4. Snelheid: een goede leasepartner is snel en speelt kort op de bal.
  5. Betrouwbaarheid: een goede leasepartner bouwt een vertrouwensrelatie met u op. Beloftes en afspraken komt hij altijd na.
  6. Flexibiliteit: een goede leasepartner past zich op elk moment aan een gewijzigde situatie aan. ‘Zeker in crisistijden is een vertouwensrelatie een belangrijke troef’. (Gudran Ghijs, CIACfleet)

 

Ciac logo
Brusselsesteenweg 506
9050 Gent
T 09 228 55 29
F 09 228 12 98
info@ciacfleet.be
www.ciacfleet.be