Mathieu Gijbels

“Wij nemen uw bouwzorgen over!”

Mathieu Gijbels, Opglabbeek

Mathieu Gijbels, Opglabbeek

Al jaren is dit credo de drijfveer van Mathieu Gijbels. We willen de bouwdromen van onze klanten realiseren en hen tijdens het bouwproces volledig ontzorgen. Zodat onze klanten zich tijdens het bouw- of renovatieproject op hun eigen bedrijf kunnen blijven focussen.
Mathieu Gijbels, Opglabbeek

 

 

 

 


Klanttevredenheid

mg-teamKlanttevredenheid staat centraal in onze manier van werken. Wij zijn slechts tevreden als onze klanten een goed gevoel overhouden aan hun project. Daarom pakken we ook na de oplevering de kleine restpuntjes nog aan op de werf. Zodat een opening van een gebouw een echt feest wordt.
Wil u uzelf overtuigen? Surf even naar www.gijbels.be en klik op ‘klanten”. Jammer genoeg hebben we niet van alle klanten een testimonial filmpje, maar als u klikt op “referenties” kan u zelf contact nemen en vragen naar hun ervaringen met ons.

Totaalpakket bouwkundige diensten

We willen terugkomen bij onze klanten. Daarom bieden wij een antwoord op al uw bouwbehoeften. Nieuwbouw, renovatie of bouwkundige service en onderhoud, u kan voor alles bij ons terecht.

 


Nieuwbouw

Garage Verellen, Geel

Garage Verellen, Geel

Als turn key aannemer denken wij graag mee met onze klanten vanaf het ontwerp tot de uitvoering. Wij zijn een geïntegreerd bedrijf met een eigen studiedienst en eigen productie- en staalatelier. Ook voor de uitvoering werken wij met eigen montage- en afwerkingsploegen. Dankzij onze knowhow kunnen wij efficiënter en sneller inspelen op de wensen en noden van onze klanten.

 

 

 

 

 

Renovatie

Desco, Gent

Desco, Gent

Een goede ligging doet onze klanten steeds vaker kiezen voor een renovatie. Laat uw bedrijf verder groeien door een slimme renovatie, of geef uw voorgevel weer een eigentijdse look. Onze renovatiespecialisten zorgen er voor dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt tijdens de werken.
Desco, Gent

 

 

 

 

Service & onderhoud

Licata Vini, Diepenbeek

Licata Vini, Diepenbeek

Met onze service & onderhoud afdeling houden we uw gebouw in topconditie, zodat het een aangename werkomgeving en mooi visitekaartje blijft. Slechts één telefoontje volstaat voor al uw herstellings- of aanpassingswerken. Ook voor snelle interventies staan onze ploegen 7 dagen op 7, en 24 op 24uur ter beschikking.

 

 

 

 

 

De Voordenkers

mg-voordenkersDe hoofdrol in ons verhaal is weggelegd voor onze mensen. Mensen met de juiste kennis en een passie voor bouwen, die altijd een stap verder denken en de lat steeds hoger leggen. Daarom noemen we onze mensen ‘de voordenkers’. Nadenken is goed, meedenken is prima, maar vóórdenken laat u echt genieten van de kennis en ervaring die wij reeds 44 jaar opbouwden.

 

 

De ‘Gijbels Test’

mg-gijbels-testOnze filosofie is u op het lijf geschreven? Misschien zijn wij dan wel de ideale aannemer voor u!
Doe de “Gijbels Test” op www.gijbels.be/survey/survey.aspx?stype=NB en ontdek of wij uw ideale aannemer zijn.

Contacteer ons
Telefoonnummer: +32 89 819 100
Email: info@gijbels.be
www.gijbels.be
Of gebruik ons contactformulier

Je vindt ons ook op:

twitter-32x32twitter-32x32twitter-32x32twitter-32x32