Care Talents motiveert personeel maksimaal

P90203222_highRes_51-minis-for-care-taDe Kortrijkse HR dienstenleverancier House of Talents en de Roeselaarse concessiehouder Dejonckheere hebben een akkoord gesloten voor de levering van van liefst 31 bijkomende Mini’s. Daarmee komt het totaal over het hele jaar op 51. House of Talents, een initiatief van Kotrijkzaan Steve Rousseau, focust op het leveren van M/V met talent voor knelpuntberoepen. Om de kwalitatieve dienstverlening van de verpleegsters en verplegers van dochterbedrijf Care Talents nog beter in de picture te kunnen zetten, kiest het bedrijf steevast voor MINI 3-deurs Hatches als vervoersmiddel. Het  voertuig motiveert de medewerkers en dient ook als marketing tool in het straatbeeld want de auto’s krijgen een eigen bestickering. In de regio rijden om en bij de honderd soortgelijke wagens rond.

 

CEO Steve Rousseau van House of Talents heeft het over een zeer bewuste keuze: “Het zijn veilige, kwalitatieve wagens die onze kwalitatieve dienstverlening weerspiegelen,” aldus Rousseau. “Ook helpen ze ons om in de medische en gezondheidssector nieuw talent aan te trekken. De goede service die ons geboden wordt door MINI concessie Dejonckheere, laat ons toe om te focussen op wat wij best kunnen: een optimale zorg verlenen.”

Christophe Dejonckheere van BMW- en MINI-concessie Dejonckheere overhandigde de sleutels van de 51 nieuwe wagens: “Bij Dejonckheere besteden we zelf de grootste zorg aan onze klanten en dat moet Care Talents ook kunnen doen. Met de MINI 3-deurs Hatch bieden ze dan ook een heel handige wagen voor de vele verplaatsingen van het verplegend personeel: gemakkelijk te parkeren, een kleine draaicirkel én daar bovenop nog eens leuk om mee te rijden.”

Moederbedrijf House of Talents, de koepelmaatschappij boven Care Talent, is dit jaar ook stevig gegroeid. Bovenop de 51 nieuwe MINI’s nam het bedrijf ook nog eens zo’n 50 nieuwe BMW’s in dienst. Het gaat daarbij onder meer over voertuigen uit de BMW 1 Reeks, de BMW 3 Reeks en de BMW X1. (KC)